Ingrediënten (voor twee personen):
- ongeveer 300 g gehakt
- 1 sjalot
- 1 teentje look
- verse basilicumblaadjes
- tomatenpulp (ik gebruikte een potje glutenvrije tomatensaus à la Arrabiata)
- 1 rood chilipepertje
- peper & zout
- kokosolie, bakboter of olijfolie
Bereiding:
Rol gehaktballetjes van het gehakt (is glutenvrij als je ze zelf maakt, zonder broodkruim) en bak ze goudbruin in kokosolie, boter, olijfolie, ... aan jullie de keuze!
Stoof een sjalotje aan in olijfolie en voeg nadien een teentje geperste look en de fijngesneden chilipeper toe. Wanneer de sjalot glazig wordt, overgiet je het geheel met de tomatensaus. Werk af met peper en zout naar smaak en voeg op het einde pas de verse basilicumblaadjes toe.
Daarna de balletjes bij de saus doen en even doorroeren. Klaar is Kees!
x
Girl Gone Gluten Free
Geen opmerkingen:
Een reactie posten