Ingrediënten (voor twee personen):
- enkele zalmfilets (ik koop enkel biologische zalm)
- 1 venkelknol
- 1 courgette
- handje kerstomaten
- tijm
- dille
- peper en grof zout
- olijfolie
Bereiding:
Schil de courgette en snij in blokjes. Verwijder het groen van de venkel en snij in stukjes. Was de tomaatjes grondig. Blancheer de venkel gedurende vijf minuten in kokend water en giet af. Stoof de courgette aan in olijfolie en voeg de venkel toe. Voeg op het einde pas de tomaatjes toe (wanneer de courgette en venkel gaar zijn). Kruid met peper en grof zout. Kruid de zalm met een beetje dille en overwegend tijm, peper en zout. Bak de zalm op de velkant. De zalm heb ik graag nog een beetje rosé van binnen, maar deze kun je naar eigen smaak klaarmaken. Neem een bord en leg er de groenten op, werk af met de zalm.
x
Girl Gone Gluten Free
Geen opmerkingen:
Een reactie posten