Ingrediënten (voor twee personen):
- 2 zalmfilets
- zeewier of wakame (is niet altijd glutenvrij!)
- 1 avocado in schijfjes
- 1 zakje wokgroenten (mengeling sojascheuten, prei, kool, ...)
- 1 potje opgelegde gember of een vers knolletje gember
- sesamolie
- kokosolie
- sojasaus (optioneel)
- sushirijst (optioneel)
- kokosolie
- sojasaus (optioneel)
- sushirijst (optioneel)
Bereiding:
Eet je niet glutenvrij, dan kun je de zalmfilets marineren in sojasaus en nadien goudbruin bakken.
Pas je wel op met gluten, dan bak je de filets gewoon om en om in sesamolie.
Wok de groentjes in wat kokosolie tot ze gaar zijn en schik ze op een bord. Ik gebruikte hiervoor een dresseerring. Leg de zalmfilet op de groenten en werk af met de opgelegde gember, (je kunt ook een vers knolletje raspen) de schijfjes avocado en de wakame (of het zeewier).
Serveertip: Lekker met sushirijst! (Deze vind je gewoon in de supermarkt.)
x
Girl Gone Gluten Free
Geen opmerkingen:
Een reactie posten