- 4 zeebaarsfilets
- 1 aubergine
- 1 zakje jonge sla
- 1 bolletje mozzarella
- half-zongedroogde tomaten
- walnoten (handje)
- 1 rode paprika
- 1 rode chilipeper
- olijfolie
- zout & peper
- oregano
- 1 limoen
Bereiding:
Maak de crème: Doe de walnoten, rode paprika (in stukjes) en chilipeper (fijngesneden) in de blender en voeg olijfolie toe tijdens het blenden. Mix tot je een mooi zacht geheel krijgt. Werk af met zout en peper.
Snij de aubergine in fijne, lange schijven en bak ze gaar tussen de grill. Heb je geen grill, dan kun je de aubergine ook in de pan bakken. Voeg tot slot oregano toe.
Bak dan de zeebaarsfilets goudbruin in een koekenpan. Gebruik olijfolie of kokosolie.
Maak het slaatje: leg wat gemengde sla op een bord en snij de mozzarella in blokjes. Voeg deze toe en werk af met wat zongedroogde tomaatjes. Doe een beetje van het oliemengsel (van de zongedroogde tomaten) bij het slaatje.
Dresseertip: Voeg een schijfje limoen toe voor een frisse toets op je zeebaars!
x
Girl Gone Gluten Free
BeantwoordenVerwijderenHi! I would like to invite you to check out our site www.volrecepten.be . Adding your blog to our site will make your recipes available to many more users and help you get more visits to
your blog. Our service is free and can you would be able to leave us any time.
If you like the idea of being found on our page, please, add your blog here http://www.volrecepten.be/registreer-u-voor-de-topblogs-met-recepten.
I hope to see you there soon!