Ingrediënten (voor twee personen):
- 2 kabeljauwhaasjes (schelvis gaat ook prima)
- half potje groene curry
- witte wijn
- 200 g sluimererwten (mangetout)
- 1 broccoli
- kerstomaatjes of blik tomatenblokjes (zonder toegevoegde suikers, biologisch)
- olijfolie
- grof zout
Bereiding:
Neem een vuurvaste schotel. Giet er wat olijfolie in en leg de kabeljauwhaasjes er in. Meng de curry met 2 eetlepels olijfolie en bedek de vis met dit mengsel. Kruid met grof zeezout. Halveer de kerstomaatjes en leg ze tussen de visfilets (of verwarm de tomatenblokjes apart in een pannetje). Overgiet met witte wijn totdat alles een kleine centimeter onder staat.
Zet de schotel voor een half uurtje in de oven op 180 graden en kook de broccoli en sluimererwten intussen beetgaar.
Dresseer de borden met een stuk vis, een beetje saus en de groene groenten.
x
Girl Gone Gluten Free
Geen opmerkingen:
Een reactie posten