woensdag 30 juli 2014

Recept - Reconstructie van tomaat, gevuld met ansjovis, groene olijven & fetakaas

Ingrediënten (voor twee personen):

- 4 middelgrote tomaten
- 2 romatomaten
- 80 g ansjovisfilets
- 8 groene olijven, ontpit
- 40 g fetakaas
- een stengel jonge ajuin, fijngesneden
- fijngesneden bieslook
- een beetje olijfolie
- peper & grof zout

Bereiding:

Emondeer alle tomaten. Laat de kroontjes van de vier middelgrote tomaten eraan en hol ze langs de onderkant uit met een theelepel (snij er een stukje af, zo blijven de tomaten ook gemakkelijk rechtstaan in het bord). Verwijder van de overige tomaten de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in stukjes. Snij de ansjovis, fetakaas en olijven in brunoise en meng alle ingrediënten in een kom samen met de stukjes tomaat, de olijfolie, de bieslook, de jonge ajuin, peper en zout. Vul de uitgeholde tomaten met het mengsel en presenteer ze in een mooi bord. Besprenkel nog met een beetje olijfolie en grof zout.

x

Girl Gone Gluten Free


Geen opmerkingen:

Een reactie posten