1. Gevulde avocado met garnalen en Griekse yoghurt
Ingrediënten (voor twee personen):
- 2 avocado's
- 1 pakje grijze garnalen (100g)
- 2 potjes Griekse yoghurt (van 125 g)
- 1 appel (in fijne stukjes)
- 1/2 limoen
- 1 eetlepel currypoeder
- peper en zout
- munt
Bereiding:
Snij de avocado's doormidden en haal de pit eruit. Schep het vruchtvlees van de avocado uit de schil en snij in blokjes. Hou de schil apart. Neem een mengkom en voeg de stukjes avocado toe. Doe er de garnalen bij, alsook de stukjes appel en de Griekse yoghurt. Knijp boven het mengsel een half limoentje uit. Kruiden met peper en zout, het currypoeder. Neem de schil van de avocado en vul deze op met het mengsel. Afwerken met een takje munt.
2. Griekse yoghurt met ananas, aardbei & granaatappelpitjes
Ingrediënten (voor twee personen):
- 2 potjes Griekse yoghurt (van 125 g)
- 1/2 bakje aardbeien
- 1/3 ananas
- 1 granaatappel
- enkele blaadjes munt
- 1 tl honing (ik gebruik acaciahoning met lentebloesem)
Bereiding:
Neem een kommetje en vul het voor de helft met de yoghurt. Snij het fruit in stukjes en voeg het toe. Afwerken met granaatappelpitjes, een beetje honing en een blaadje munt.
x
Girl Gone Gluten Free

Geen opmerkingen:
Een reactie posten