maandag 12 oktober 2015

Recept - Coquilles met zeekraal en bieslook

Ik eet enorm graag Coquilles Saint Jacques. Ze zijn zo vol van smaak en in combinatie met een frisse botercitroensaus vind ik ze top! Ook heel lekker is dit gemakkelijk voorgerechtje met zeekraal.

Ingrediënten (voor twee personen):
- +- 8 coquilles
- 150g zeekraal
- enkele takjes verse bieslook, fijngesneden
- olijfolie
- bakboter
- sap van 1/2 citroen
- zwarte peper en grof zeezout

Bereiding:
Kruid de coquilles met peper en zout en bak ze om en om gedurende twee minuten. Ze mogen zeker niet te lang bakken! Stoof de zeekraal in een koekenpan met een beetje olijfolie en een klontje boter tot het goed verwarmd is. Zeekraal hoeft niet te garen, gewoon verwarmen is al genoeg. Doe tot slot een klontje boter in een pan, samen met het citroensap, de bieslook, zwarte peper en zeezout. Verwarm de saus en serveer over de coquilles met de zeekraal.

x

Girl Gone Gluten Free



Geen opmerkingen:

Een reactie posten