woensdag 15 januari 2014

Recept - Scampi-avocado slaatje

Vandaag maakte ik als voorgerecht een slaatje van scampi's, avocado en tomaatjes.
Erg lekker én vrij van gluten. Zelf ook eens uittesten?



Ingrediënten (voor twee personen):

- scampi's (+- 14 stuks)
- 1 grote avocado (of twee kleintjes)
- 2 tomaten
- een half teentje look
- jonge ajuin
- kokosolie
- olijfolie
- peper en zout
- bieslook ter afwerking
- currypoeder

Bereiding:

Bak de scampi's krokant aan in kokosolie en kruid af met peper, zout en curry. Laat afkoelen.
Snij een avocado in kleine stukjes en doe hetzelfde met de tomaatjes. Neem een kommetje apart om de tomaatjes met de fijngesneden bosajuin en geperste look te mengen. Voeg olijfolie, peper en zout toe naar eigen smaak. Neem een mooi bord en leg er eerst de stukjes avocado op. Voeg het tomaten-ui-mengsel toe en werk af met de scampi's en wat bieslook ter versiering.


x

Girl Gone Gluten Free

Geen opmerkingen:

Een reactie posten