woensdag 21 januari 2015

Recept - Flatbread met kaas en sjalot

Dit is een heel gemakkelijke en lekkere snack om tussendoor te eten of ter vervanging van brood 's middags bij een lekker slaatje. Zeker proberen!

Ingrediënten (voor een klein broodje):
- 100g amandelmeel
- 1 ei
- 40g geraspte kaas
- 1 sjalotje
- peterselie
- zeezout
- peper

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C. Neem een mengkom en doe er het amandelmeel, het eitje en de kaas in. Snij een sjalotje in fijne ringen en voeg toe aan het mengsel. Kruid met peper en peterselie en leg op een met een bakpapier bedekte bakplaat. Zet een kwartiertje in de oven en laat afkoelen. Werk af met een beetje zeezout.

Tip: Lekker om mee te dippen in hummus of guacamole.

x

Girl Gone Gluten Free


Geen opmerkingen:

Een reactie posten